“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMICMEDICALNOUTATI

Dr. Adrian Cacovean: Otrăvirea mâncării prin Codex Alimentarius + Războiul împotriva creșterii porcilor în gospodăriile mici

codex alim

Au stricat și otrăvit mâncarea prin Codex Alimentarius, tratamente injectabile direct în carne și nu le ajunge. Nici să ne creștem noi animalele nu ne mai lasă și inventează legi care să lovească producătorul casnic, mergând până la uciderea animalelor în propria gospodărie pe motiv de molime. Concurența între marele producător și producătorul casnic nu mai există acum.

La viu porcul costă maxim 20 lei kilogramul. La 100 kg ar fi cam 2000 RON și ar ajunge la o familie tot anul. Nu costă mult, dacă socotești că cineva i-a umplut burta de două ori pe zi un an, a strâns după el zilnic. Dacă împarți 2000 RON la numai 300 zile rezultă fantastica sumă de 6,6 lei pe zi plata pentru adunarea a câteva kile de rahat de porc pe zi plus gătirea a două găleți de lătură plus costul bucatelor băgate în lătură plus prețul combustibilului! Nu știu câți dintre cititorii acestei postări ar face munca asta, gătitul a 2 găleți de lătură, spălatul gunoiului făcut de porc și a recipienților lăturii (oala de fiert plus găleata de transport) pentru suma de 6,6 lei pe zi.

Mai adăugați costurile conținutului lăturii și ale energiei termice și cele ale spălării hainelor cu care mergi să faci curat la porc în coteț și faptul că miroase rău de la o poștă cotețul și miroși și tu după ce ai intrat să faci curat în coteț oricât te-ai spăla. Nu-i mare afacere crescutul porcului în gospodărie. Dacă tot te-ai încurcat cu unul, măcar să crești unul pentru copii de la oraș și poate încă unul-doi să îi vinzi să mai recuperezi ceva din costuri. Asta merită dacă ai pământ pe care îl lucrezi și ai porumb, sfeclă, cartofi etc care sunt cultivate de tine, în loc să se strice că nu ai cui le vinde sau să le vinzi pe nimic, măcar le dai animalelor din propria gospodărie.

Dar nenorociții care conduc acum România nu vor nici asta, că cifra de afaceri a străinilor care vând produse animale aici mai poate fi rotunjită și lor li se pare că încă găsim soluții să ocolim mâncarea lor otrăvită!

via dr. Adrian Cacovean

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.