DOVEZI DECISIVE în cazul Caracal. Ce i-a făcut Gheorghe Dincă Alexandrei Măceșanu

Apar noi probe în ancheta cazului Caracal, ce aduc dovezi edificatoare cu privire la soarta victimelor lui Gheorghe Dincă. Însă familia Alexandrei continuă încă să refuze posibilitatea ca fata să fi fost ucisă de criminalul din Caracal.

Încep să apară noi probe în ancheta cazului din Caracal, ce ar putea conduce, încet, dar sigur, către o lămurire măcar parțială a numeroaselor necunoscute ce planează încă asupra sorții victimelor lui Gheorghe Dincă.

Astfel, anchetatorii au descoperit dovezi care arată faptul că Alexandra Măceșanu a fost victima lui Gheorghe Dincă. Bărbatul ar fi supus-o pe tânără la chinuri și perversiuni sexuale cât timp fata s-a aflat în casă, anunță Antena 3.

Pe pantalonii lui Dincă au fost găsite urme de lichid seminal, dar și saliva Alexandrei Măceșanu. Anchetatorii ar fi găsit în mașina lui Dincă și țesut epitelial care îi aparținea fetei.

Familia Alexandrei continuă încă să refuze posibilitatea ca fata să fi fost ucisă de Ghorghe Dincă și susține că Alexandra ar fi fost dusă într-o țară străină, cel mai probabil în Italia, fiind victima unei rețele de trafic de carne vie.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu