DOVADA VIE CA LEGIONARII SUNT SFINTI! VIDEO

Avem mai jos dovada vie că legionarii sunt sfinți.

Aceasta este o confirmare importantă pentru tineretul țării, care ne spune că doar urmând crezul legionar se poate ajunge la biruință.

Se știe că Părintele Iustin Pârvu a fost cea mai rerprezentativa personalitate duhovnică legionară, că nu s-a dezis de crezul legionar pe tot parcursul vieții și a dobândit harul ce a atras milioane de pelerini la mănăstirea Petru Vodă.

Acum, din Legiunea Cerească, ne transmite un mesaj puternic:

“În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea.”

Unul dintre părinţii care au vorbit în cadrul conferinţei a mărturisit că, aseară, “a fost o abundenţă de mir”.

Mai întâi de la moaştele martirilor din temnițele comuniste, iar mai apoi, mirul a izvorât de la icoanele părintelui Iustin Pârvu, duhovnic și stareț al Mănăstirii Petru Vodă din județul Neamț.

Moaştele izvorăsc mir an de an

Conferinţa Sfinţilor Închisorilor se ţine în fiecare an din 2009 încoace. Şi, pentru că, atunci în 2009, la sfârşitul conferinţei, a izvorât mir din moaştele unui sfânt mucenic de la Aiud, ca o pomenirea a acestui eveniment, organizatorii s-au hotarât să se ţină din nou o conferinţă în 2010. Din nou au izvorât mir moştele.

S-au făcut conferinţe şi în 2011, 2012 şi 2013.

În ultimii doi ani fiind aduse şi alte sfinte moşte ale noilor mucenici şi mărturisitori, unele izvorând din nou mir bine mirositor.

Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.