DOVADA ca exodul refugiatilor spre Europa este bine ORGANIZAT. Iata ce GHID au la indemana – VIDEO

ghid-605x300

Valurile de refugiati care asalteaza Europa sunt bine organizate, iar dovada o reprezinta un ghid gasit de jurnalistii de la Sky News.

„Iata ce am gasit, este chiar foarte interesant”, arata la camera jurnalistul de la Sky News. Este vorba de un ghid, pierdut de unul dintre refugiati, in care sunt trecute rutele, centrele de primire a imigrantilor si o multime de contacte si numere de telefon utile.

Modul organizat in care vin sutele de mii de imigranti in Eurpa a fost remarcat si de fostul sef al Marelui Stat Major, generalul Constantin Degeratu.

„Greu de imaginat  de ce soldatii americani ar trebui sa moara pentru libertatea Siriei , iar jumatate de milion de barbati buni de lupta ar trebui sa astepte sa fie eliberati de soldati americani sau romani sau britanici. E de neinteles lucrul asta. Identitatea socio-politica a unei natiuni, a unei comunitati, necesita clar o atitudine de pastrare a ei, adica o lupta pentru ea. Nu inteleg de ce ar trebui sa fie eliberata Siria de ‘Statul Islamic’ de catre americani, iar acesti barbati sirieni – inteleg refugiul femeilor si copiilor – apti de lupta, bine educati, nu se organizeaza in Turcia, in Romania, in Bulgaria, nu cer arme, nu fac un guvern in exil si nu se duc acasa sa-si elibereze tara. Asta ar fi logica lucrurilor, daca ar fi natural exodul. Nu este natural, este organizat bine, ca o diversiune, pentru a acoperi aceste miscari strategice expansioniste ale Rusiei!”, a declarat generalul, duminica, Constantin Degeratu la Digi24. (sursa: aktual24.ro)

VEZI SI: Generalul Degeratu: „Exodul refugiatilor este organizat ca o DIVERSIUNE”. Cine a pus la cale totul

5 comments

  1. Absolut adevarat, cu mentiunea ca nu americanii lupta pt Syria ci rusii! Americanii doar au creat haosul de acolo, prin inarmarea rebelilor, care s-au dovedit a fi de fapt simpatiyanti ISIS

  2. Degeneratu "uita" ca au fost invitati de Angela Merkel in Germania si in Europa! Rusii sunt de vina, n-asa?

  3. Andrei Zamfir

    Generalul Degeratu încearcă o manipulare penibilă. Chiar ne crede proști dacă vrea să ne convingă că Rusia a creat haosul în țările arabe iar SUA, Germania & Co., sunt fete mari care vin să salveze situația ! Să ne răspundă și nouă ”de ce Merkel i-a ademenit în Germania pe refugiați și acuma ne obligă să-i primim și noi în celelalte țări ale Europei?”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *