Două tone de haine de femeie găsite în curtea criminalului Gheorghe Dincă

Poliţiştii şi procurorii care percheziţionează casa din Caracal a criminalului Gheorghe Dincă au găsit o cantitate uriaşă de haine de femeie.

Potrivit unor surse, anchetatorii au descoperit aproximativ două tone de haine de damă.

De asemenea, poliţiştii au scos din curtea lui Dincă o cantitate de aproximativ 30 tone de fier vechi.

Ieri, anchetatorii au adus un excavator în curtea casei din Caracal unde se presupune că au fost ucise Luiza Mihaela Melencu (18 ani) şi Alexandra Măceşanu (15 ani).

Cu ajutorul utilajului, criminaliştii au curăţat şi pregătit curtea casei din Caracal pentru a fi scanată cu un aparat performant care poate stabili ce se află în gropile betonate.

Astăzi, procurorii DIICOT au confirmat existenţa altei fete ucise de Gheorghe Dincă. Specialiştii au stabilit că rămăşiţele umane găsite în pădurea de lângă Caracal aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

Între timp, anchetatorii au reuşit să obţină de la Gheorghe Dincă şi alte informaţii importante din dosar, referitor la modalitatea în care acesta le-a răpit, violat şi ucis pe Luiza şi Alexandra.

Criminalul în serie a explicat că le-ar fi legat pe cele două fete cu bucăţi de frânghie, de mâini şi de picioare şi le-a închis într-o cameră a casei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.