Doua tinere au fost DESFIGURATE în bătaie pentru că nu au vrut să facă amor cu un grup de MIGRANTI într-un autobuz

Era seară. Autobuzul era aproape gol. Două tinere frumoase stau pe scaun, așteaptă să ajungă acasă. Se trezesc înconjurate de trei migranti, adolescenți. Le agasează, fac glume indecente. Vor să le „agațe”. Iritați de refuzul celor două, își varsă furia așa cum știu: cu pumnii și picioarele. Nimeni nu le ajută. Se trezesc, minute mai târziu, într-o baltă de sânge.

Nu sunt încă majori, dar au bătut cu sălbăticie două femei nevinovate într-un autobuz din Londra, Marea Britanie. Agresorii, în vârstă de 15, 16 și 17 ani, au apărut joi în fața instanței și și-au recunoscut faptele, după luni întregi în care au negat orice implicare în acest caz abominabil.

Fotografia cu cele două femei, pline de sânge, în urma unui atac înfiorător comis de un grup de tineri, într-un autobuz dn Londra, este șocantă. Melania Geymonat, 28 de ani, și Cristina se duceau acasă, după o seară petrecută în oraș. S-au așezat în primele locuri din față, pentru a putea admira frumusețea orașului.

La scurt timp, un grup de tineri a observat că cele două formau un cuplu. Din acel moment, s-a dezlănțuit Iadul. Tinerii le-au înconjurat, făcând gesturi obscene și cerându-le să se sărute în fața lor, pentru a le putea privi.

„Voiau să ne sărutăm, ca să se poată uita la noi. Am încercat să aplanez situația, rugându-i să ne lase în pace și spunându-le că lui Cris îi era rău”, a povestit Melania.

După ce au fost refuzați, tinerii au început să arunce cu ce nimereau în cele două.

„Următorul lucru pe care mi-l amintesc este Cristina, în mijlocul lor, fiind lovită cu pumnii și picioarele. Nu am avut timp să procesez imaginea, am reacționat, pur și simplu. M-am aruncat spre ei și am încercat să o trag din mâinile lor. Au început să dea în mine. Habar n-am dacă am leșinat sau nu în timpul bătăii. Simțeam cum mi se scurgea sângele pe față. Sub mine, pe podea, începuse să se formeze o baltă de sânge”, a continuat femeia.

În timpul audierilor, procurorul Saira Khan a explicat judecătorului că fiecare dintre cei trei inculpați a jucat un rol diferit în agresarea celor două femei.

„Fotografiile făcute celor două victime, după atacul ce a durat nouă minute sunt grăitoare. Cu fețele pline de sânge, cu nasul spart. Așa ceva nu poate fi tolerat într-o societate civilizată.”

Cei trei adolescenți își vor afla sentințele luni, 23 decembrie 2019.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *