“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Două eleve, BICIUITE în sala de clasă de un bărbat – VIDEO SOCANT

un barbat a bicuit doua eleve in clasa

ELEVE BICIUITE IN SALA DE CURSURI DE UN BOLNAV PSIHIC

Joi, în jurul orei 9,30, în Şcoala Generală din localitatea Ighişu Nou, judeţul Sibiu, un bărbat de 39 de ani a pătruns într-o sală de clasă şi a lovit cu biciul 2 eleve, surori, de 16 şi 14 ani. Fetele au răni pe mâini şi spate în urma agresiunii. Poliţia face cercetări, iar suspectul este deja audiat.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul,de 39 de ani este tatăl unui tânăr care avea o relaţie cu cea mai mare dintre surorile agresate. Familia tânărului nu era de acord cu relaţia, motiv pentru care băiatul a plecat în Germania.

Acum familia tânărului o acuză pe fata de 16 ani ca din cauza ei a plecat băiatul de acasă. Între sora fetei şi sora băiatului a existat un schimb de replici joi dimineaţă. Cea din urmă a mers acasă la tatăl ei şi i-a relatat schimbul de replici, iar apoi bărbatul a mers la şcoală, unde le-a agresat pe cele două.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.