Două clanuri, urmărire cu mașinile pe străzi. Cinci MORȚI și patru răniți. VIDEO

Tragedie în două familii cunoscute de tigani din Timișoara: Cârpaci și Stancu. Cinci persoane au murit, alte patru au fost rănite în urma unui accident petrecut marți, 27 martie 2023, în centrul Strasbourgului. Protagoniștii au filmat totul cu telefonul mobil.

Conform primelor cercetări ale polițiștilor francezi, accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un Seria 7, pe fondul unei viteze excesive. La originea tragediei din orașul Strasbourg, după cum rezultă din probe și mărturii, stau două familii de romi din Timișoara, una cu domiciliul în orașul francez, unde s-a petrecut drama, iar a doua din Kiel, localitate aflată în nordul Germaniei, scrie siteul Voceatimisului.ro.

Ambele tabere se aflau în relații de rudenie, protagoniștii principali, Banari Cârpaci din Kiel și Saban Stancu din Strasbourg, fiind cumnați.

Citiți și:  Ce se întâmplă totuşi în Ucraina?

„Se pare că totul a pornit de la un conflict mai vechi, în sensul că Saban Stancu i-ar fi reproșat lui Banari Cârpac că, din pricina lui, ar fi executat doi ani de închisoare, pentru că l-a băgat într-o combinație cu autoturisme, care ar fi avut o proveniență dubioasă. După cum spun martorii evenimentului, imediat după eliberare, Saban Stancu i-ar fi cerut cumnatului său o sumă de bani, drept despăgubire, dar acesta a refuzat. Așa că, după o serie de live-uri pe Facebook, care nu au făcut decât să inflameze și mai mult situația dintre cei doi, pușcăriașul a decis să-i facă o vizită debitorului, tocmai la domiciliul său din Strasbourg”, detaliază sursa citată.

Conflictul, care a dus la tragedia din seara de 27 martie 2023, a început în plină stradă. Totul a culminat cu o urmărire ca-n filme pe străzile din Strasbourg. Totul a fost filmat cu telefonul mobil.

Citiți și:  Dezbatere juridica asupra retragerii titlului de Doctor Honoris Causa acordat Mareșalului Ion Antonescu, în 1941, de către Universitatea București.

În cele din urmă, din cauza vitezei, s-a produs tragicul accident, în care a murit pe loc Banari Cârpaci, soția și sora acesteia iar, ulterior, la spital au încetat din viață și Saban Stancu și soția.

Evenimentul de pe rue du Rhin-Napoleon din districtul Port du Rhin a fost relatat și de presa franceză. La fața locului s-au deplasat 26 de vehicule de salvare și pompieri.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu