DOSARUL ŞERPĂRIA A AJUNS LA ÎCCJ! News alert în Justiţie.Este finalul pentru Kovesi?


La Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) începe recursul în dosarul ŞERPĂRIA în care sunt judecați disciplinar procurorii DNA Marius Bulancea, Jean Uncheșelu și Paul Silviu Dumitru.

În acest context, jurnaliştii site-ului luju.ro devoalează că inspectorii judiciari au fost avertizați să nu o supere pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi. Iată un fragment exploziv care aruncă mari semne de întrebare asupra felului în care se aplică justiţia în România. „Bă, da voi sunteți nebune, vorbește și tu cu Adriana… A repetat să aibă mare grijă cu cercetarea, că procurorul șef DNA este foarte răzbunător… și procurorul Codruț Olaru i-a spus că situația e foarte grea”.

Citiți și:  Atac GRAV de la unguri. Acuzații halucinante la adresa lui Kovesi

Lumea Justitiei publica in exclusivitate dovada ticalosiei Sectiei pentru procurori a CSM care, pe vremea cand era condusa „magistral” de procurorul Cristian Ban, a decis, fara rusine si cu nerespectarea unei Decizii CCR, sa respinga actiunea disciplinara a Inspectiei Judiciare impotriva trupei de soc a DNA formata din procurorii Marius Bulancea, Jean Uncheselu si Paul Silviu Dumitriu. Este vorba despre dosarul in care cei trei procurori care au stat numai de-a dreapta Laurei Codruta Kovesi s-au apucat sa ancheteze, la indemnul acesteia oportunitatea emiterii de catre Guvern a OUG 13/2017, desi nu aveau dreptul, lucru stabilit de Curtea Constitutionala prin Decizia 68/2017.

Procurorii din CSM au inventat o chichita pentru a sustine ca actiunea disciplinara este nula si pentru a-i scoate astfel basma curata pe cei trei procurori, potrivit www.luju.ro

Citiți și:  Laura Codruța Kovesi este blocată! Acuzatii SOC. NEWS ALERT

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile