Dorin Cioaba si-a inregistrat partidul de Ziua Internationala a Tiganilor – VIDEO

dorin_cioaba_93664600

Imagini de tot rasul astazi in fata Tribunalului Bucuresti. Autointitulatul rege international al tiganilor, Dorin Cioaba, a venit insotit de un intreg alai sa depuna o cerere de inregistrare a noului sau partid- Alianta Democrata a Romilor.

Cioaba a anuntat ca-si doreste o alianta cu alte partide si ar fi primit un acord verbal din partea partidului miscarea populara. Nu intamplator a hotarat sa vina astazi, sa-si inregistreze formatiunea: este Ziua Internationala a Romilor.

Asa a intrat regele romilor in tribunal  marti dimineata, atunci cand a mers sa depuna actele necesare pentru intregistrarea partidului. Aceeasi atmosfera a a fost si la iesire.

„Astazi, cu ocazia zilei internationale a romilor, ne-am gandit sa ne inregistram propriul nostru partid, sa fim mai bine reprezentati si sa candidam apoi la alegeri europarlamentare” a spus Dorin Cioaba.

In ziua cea mare, regele international al Romilor a avut ceva sustinatori. In 15 zile, si Dorin Cioaba si sustinatorii lui, vor afla daca au intrunit conditiile necesare pentru infiintarea Partidului Alianta Democrata a Romilor. – Sursa: ProTV

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. florin scrimintz

    noi de astia nu mai scapam nici macar in iad,sai ia dracu de borati,oqicum e vina conducerii Romaniei a clasei politice de doi bani a tarii si bineinteles a multiculturalizari tarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *