Doliu uriaș în România! Un fost senator A MURIT DUPA CE A FACUT COVID!

Doliu în România. Un fost senator a suferit un infarct în locuinţa personală din Focşani. Acesta se recupera în urma infectării cu infamul coronavirus. Avea 62 de ani.

Jan Vraciu, fost subprefect de Vrancea, senator şi preşedinte al Partidului Democrat Vrancea, a murit marţi dimineaţă, în locuinţa sa din Focşani, în urma unui infarct. Fostul senator a fost infectat cu infamul coronavirus şi a avut o recuperare destul de dificilă. Totuși, în ultima perioadă se simţea mai bine şi dădea semne că îşi va reveni.

Din nefericire, inima acestuia a cedat marţi dimineaţă. Jan Vraciu avea 62 de ani şi era soţul Dorinei Vraciu, director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea şi consilier judeţean PNL.

Jan Vraciu a fost subprefect în perioada 1996-2000, apoi preşedinte al PD, iar în anul 2004 a devenit senator. După anul 2008 a mai ocupat funcţii de conducere la Agenţia Naţională a Locuinţei, apoi a fost director în Ministerul Afacerilor Interne. În ultimii ani a mai fost şef al Corpului de Control al primarului municipiului Tecuci.

Coronavirus România, 31 august
Coronavirus România, 31 august! Infectări pe bandă rulantă. Autoritățile au anunțat chiar acum câte persoane au fost descoperite pozitive cu COVID-19 în ultimele 24 de ore. Cifrele oficiale sunt de-a dreptul îngrijorătoare.

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în România. Cei de la Grupul de Comunicare Strategică au făcut public numărul persoanelor descoperite pozitive la testul COVID-19 în 24 de ore. De asemenea, crește îngrijorător și numărul persoanelor care au încetat din viață din cauza coronavirusului.

Sunt probleme mari și în Terapiile Intensive, acolo unde medicii abia mai fac față pacienților cu forme grave de COVID-19. În 24 de ore, au fost descoperite 755 infectate cu coronavirus la 6900 de teste efectuate.

Până astăzi, 31 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 87.540 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
37.869 de pacienți au fost declarați vindecați și 10.833 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 755 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.