DOLIU URIAȘ PENTRU PRO TV ȘI PENTRU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ. A MURIT IN URMA CU PUTIN TIMP, LA UN SPITAL DIN BUCUREȘTI

Doliu în ortodoxie, după ce un preot s-a stins din viață. Părintele se afla într-un spital din București, acolo unde și-a dat ultima suflare.

Cunoscut în toată ţara prin intermediul Ansamblului „Mugurel de Vlaşca”, prin care a cucerit inimile telespectatorilor atunci când s-a clasat în finala concursului de „La Măruţă”, pe psotul PRO TV. Nu doar telespectatorii l-au îndrăgit foarte tare pe preot, ci și prezentatorul TV.

Părintele Mihail Balaban împlinea anul acesta 65 de ani. În luna decembrie a anului trecut a ieşit la pensie, după o slujire îndelungată la Biserica Meletie din comuna Băneasa.

Potrivit giurgiuveanul.ro, părintele Mihail Balaban va fi înmormântat sâmbătă, 23 martie, în cimitirul vechi din localitate.

Într-o finală încinsă, în emisiunea „La Măruță”- Duelul Miniansamblurilor, copiii de la „Mugurel de Vlașca” din Giurgiu s-au clasat pe locul al treilea.

În concurs, giurgiuvenii au luptat contra ansamblurilor din Tulcea, respectiv Satu Mare. Câștigători au fost cei din Tulcea, cu aproape 14.000 de voturi.

Premiul oferit giurgiuvenilor, în valoare de o mie de euro, va fi folosit, după cum spunea conducătorul ansamblului, preotul Mihai Balaban, pentru a participa și la alte concursuri, cu juriu, de această dată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.