DOLIU URIAS. Nu a mai rezistat si S-A SINUCIS la 17 ani

Scene de groaza in Sighetu Marmatiei dupa ce un adolescent si-a luat viata.

Un adolescent in varsta de 17 ani a decis sa-si incheie socotelile cu lumea si s-a aruncat in gol de pe un bloc de 10 etaje, neavand nicio sansa de supravietuire.

Echipajele de salvare au ajuns rapid la fata locului insa n-au mai putut face nimic pentru a-i slava viata tanarului, acesta decedand la imapctul puternic cu solul.

Tanarul de 17 ani avea afectiuni psihice si reala nevoie de ajutor, care insa nu i-a fost acordat, prin urmare a gasit solutia in acest act fatal. Inainte de a se arunca, acesta a strigat, amenintand ca va face asta si a dus la bun sfarsit planul, sub privirile infricosate ale oamenilor.

„Un tânăr de 17 ani din Sighetu Marmaţiei a decedat pe strada Independenţei din oraş. Din primele informaţii, acesta s-a aruncat de pe un imobil de 10 etaje. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, a declarat Cecilia Grozavu, purtator de cuvant al Inpectoratului de Politie al judetului Maramures, potrivit adevarul.ro.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures a dechis o ancheta pentru a se determina de ce tanarul a comis aceasta fapta. Se pare ca baiatul era asistat la Casa de Tip Familial „Eminescu” din Sighetu Marmatiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.