DOLIU URIAȘ LA HOLLYWOOD ȘI PENTRU LEONARDO DI CAPRIO


Doliu uriaș la Hollywood și pentru Leonardo di Caprio. Un mare producător s-a stins din viață, la 64 de ani, din cauza unei boli incurabile. Producătorul care nu a putut învinge cancerul este cel care a produs filmul în urma căruia Leonardo di Caprio a obținut singurul Oscar din carieră.

Steve Golin, cunoscut pentru lungmetraje ca „Spotlight” și „The Revenant/ The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, a decedat la vârsta de 64 de ani, relatează variety.com, potrivit Mediafax.

Realizatorul a devenit cunoscut la Hollywood pentru combinarea managementului de talente cu producția de film. Compania sa de producție, Anonymous Content, a realizat, printre altele, filmele „Babel”, „Spotlight” și „The Revenant/ The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”. Aceasta a mai produs seriale precum „True Detective/ Detectivii din Louisiana”, difuzat de postul de televiziune american HBO, „Mr. Robot”, de pe USA Network, și „13 Reasons Why/ Cele 13 motive”, disponibil pe platforma Netflix.

Membrii companiei Anonymous Content, pe care Golin a creat-o în 1999, l-au descris pe producătorul de film american ca fiind un inovator în industrie și un lider remarcabil, care era generos și plin de compasiune, informează stiripesurse.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *