DOLIU URIAȘ ÎNTR-O FAMILIE CELEBRĂ DIN ROMÂNIA


O nouă veste tragică lovește România. Mai exact, lumea bună din țara noastră. Timp de 20 de ani, regretatul om de afaceri a construit o afacere de succes. A lăsat în urmă o moștenire și o strategie clară, iar familia și echipa de management vor continua, cu siguranță, pe același drum. Moartea omului de afaceri a fost anunțată printr-un comunicat al companiei.

Omul de afaceri Marcel Bărbuț, fondatorul companiei AdePlast, a încetat din viață, anunță un comunicat al companiei.
„Cu profund regret şi adâncă durere, va aducem la cunoștință ca sâmbătă, 09.02.2019, ne-am luat rămas bun de la domnul Marcel Bărbuț, fondatorul AdePlast SA, a cărui pierdere o deplângem cu toții.

Cu siguranță lipsa acestuia va fi puternic resimțită de toți cei care l-au cunoscut. Domnul Marcel Bărbuț a conturat o strategie clară pentru companie, iar familia și echipa de management este determinată să continue pe această cale și să îi onoreze moștenirea, fiind pe deplin responsabili de activitățile de zi cu zi. Astfel, vă asigurăm că nu va exista un impact direct asupra operațiunilor companiei și suntem deschiși să răspundem oricăror preocupări specifice”, arată comunicatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.