DOLIU URIAS in ROMANIA. Este TRAGEDIA momentului

Este tragedia momentului în România. Cancelarul general al senatului UCB, Roxana Dobriţoiu, s-a stins din viaţă la doar 43 de ani, după o lungă suferinţă. Aceasta fusese infectată şi cu COVID-19, dar cauza decesului a fost alta. Suferea de alte boli teribile, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Doliu uriaş în lumea academică din România. S-a stins din viaţă, la doar 43 de ani, Roxana Dobriţoiu, cancelarul general al Senatului UCB.

Doliu uriaş în România
Lectorul universitar se afla internată la Spitalul Militar din Capitală de două săptămâni, dar afecţiunile medicale de care suferea s-au agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic. Aceasta a fost infectată şi cu COVID-19, dar scăpase de virus, fiind posibil ca afecţiunile să i se fi agravat şi pe acest fond.

Conducerea Facultăţii de Ştiinte Juridice din cadrul Universităţii ”Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu a transmis un mesaj de condoleanţe.

“Un suflet bun s-a ridicat, azi, la cer, mult prea devreme, mult prea departe! O viata mult prea scurta pentru un om, in plenitudinea puterilor intelectuale, valoros si apreciat pentru competenta si cunostintele profunde, demonstrate, de-a lungul anilor, in nobila profesie de dascal.

Un om care a dovedit o neobisnuita discretie, noblete sufleteasca si profunzime a spiritului, un om care va dainui mereu in amintirea tuturor!” se arată în mesajul instituţiei.

”Cu profunda tristete, toti, cei care i-am fost colegi de serviciu in cadrul Universitatii „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, deplangem pierderea unui om, unui caracter, unei persoane cu mult bun-simt, seriozitate si devotament profesional.

Lect.univ.dr. Roxana Dobritoiu, pana mai ieri membru al comunitatii academice din cadrul institutiei de invatamant superior gorjene, a trecut prematur in nefiinta. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, colega noastra! Nu te vom uita niciodata!

Sincere condoleante celor greu incercati!”, a fost si mesajul lui Virgil Ion Popovici, lector universitar in cadrul UCB.

Sursa: capital.ro