Doliu uriaș în România! A MURIT UN MARE SPORTIV

Un mare sportiv român, care a făcut parte din naționala României și a câștigat numeroase trofee și medalii, în mai multe competiții interne și internaționale, s-a stins din viață la numai 60 de ani.

Doliu în lumea sportului românesc! Un alt mare sportiv român a părăsit prematur această lume, lăsând în urmă amintiri frumoase și regrete.

Gheorghe Dogărescu, fost component al naţionalei României, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 1984, a decedat miercuri la vârsta de 60 de ani, a anunțat Federaţia Română de Handbal.

Dinamo Bucureşti a transmis condoleanţe
Şi clubul la care a jucat, Dinamo Bucureşti, a transmis condoleanţe.

”Drum lin şi partide frumoase în Ceruri, alături de toate valorile plecate, stimate domn!”, a fost mesajul FRH.

”Clubul Sportiv Dinamo deplânge trecerea la cele veşnice a fostului mare handbalist Gheorghe Dogărescu, decedat noaptea trecută la numai 60 de ani”, a transmis Dinamo.

A cucerit un titlu naţional
Născut pe 15 mai 1960 la Viziru (Brăila), Dogărescu a început handbalul la Şcoala Sportivă nr. 1 din Galaţi, sub îndrumarea antrenorului Moise Grigoraş, informează news.ro.

Din 1979 până în 1995 a jucat la Dinamo Bucureşti, echipă cu care a cucerit un titlu naţional, iar în 1982-1983 a participat la finala Cupei Cupelor.

În 1977 a fost selecţionat în naţionala de juniori a României cu care, în 1981, a câştigat Cupa Ţărilor Latine (Spania), iar apoi, până în 1990, a fost component al naţionalei de seniori a României cu care, în 1983, a cucerit Super Cupa Campionilor Mondiali şi Olimpici.

Capital.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *