GENERAL

Doliu uriaș în România! A MURIT un mare român

doliu in romania

Doliu uriaș în România! Din păcate s-a stins din viață! A fost un mare român. Duminică, 10.01.2021, un cunoscut istoric român, Vlăduț Nisipeanu, a decedat. Anunțul a fost făcut pe Facebook, de către persoana care i-a fost aproape în ultimele luni.

Un cunoscut istoric român, Vlăduţ Nisipeanu, s-a stins din viaţă duminică. Anunţul tragic a fost făcut chiar pe contul oficial de Facebook al istoricului. Cel care a făcut anunțul este persoana care i-a fost alături în ultimele 3 luni, avocatul Ioan Postolache.

Mesajul de doliu postat pe Facebook
“Dragii mei, cu imensă părere de rău vă anunţ că Dl. Vlăduţu Nisipeanu a trecut la cele veşnice duminică 10.01.2021 în jur de orele 23:00. Trupul va fi depus la capelă marţi 12.01.2021 orele 13:00 şi va fi înmormântat miercuri 13.01.2021 orele 12:00 la cimitirul Bellu figura 36, alături de surorile dânsului. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească la dreapta Lui!!!. Dacă cineva are cunoştinţă despre posibilitatea ca dânsul să fie înmormântat cu onoruri militare/oficiale, rugăm frumos să fie anunţat Dl. Avocat Ioan Postolache +40723192674. Omul care i-a fost alături zilnic în ultimele 3 luni.” este mesajul postat pe contul de Facebook al lui istoricului.

Cunoscutul istoric român a absolvit Facultatea de Istorie din Moscova. Tot acolo şi-a obţinut doctoratul în anul 1976. A fost redactor, expert şi consilier în Senatul României, în perioada anilor 1991-1998. De asemenea, este autor al unui număr impresionant de articole despre politică, filosofie, istorie.

Cea mai recentă operă a istoricului, ediţia a doua a cărţii “L-am înfruntat pe Ceauşescu” a fost lansată de către Vlăduţ Nisipeanu, în mediul online cu ajutorul editorului Ilie Neacşu, în urmă cu câteva luni. “Am rezistat 45 de zile pe scaunul infractorului fără şansă.”

“Dacă nu eşti liber să gândeşti, să te exprimi, să acţionezi, degeaba mai trăieşti.”, fragmente preluate din descrierea cărţii disponibilă pe Amazon.com. Vlăduţ Nisipeanu a fost preşedintele Ligii Internaţionale a Românilor şi a făcut parte din conducerea Uniunii Generale a Sindicatelor din România. Istoricul român a candidat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie pentru funcţia de senator. Pe Vlăduţ Nisipeanu viața l-a ridicat din familia săracă din Oltenia, în care s-a născut, în elita comunistă a României. Şi-a făcut studiile la Moscova la începuturile anilor ’50 la Universitatea Lomonosov, a fost prietene cu Mihail Gorbaciov și un apropiat al lui Gheorghe Gheorgiu Dej.

Sursa: capital.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.