Doliu URIAS in PSD. Un deputat cunoscut a încetat din viață

Este doliu uriaș în politică! Un deputat super cunoscut a încetat din viață. Apropiații și colegii de partid au rămăs șocați când au aflat teribila veste.

Tragedia momentului în politica din România. Un fost parlamentar a încetat din viață în urmă cu puțin timp. Deocamdată, cauzele clare ale decesului nu se știu. Din primele informații, se pare că acesta nu avea nicio boală gravă.

Tragedia momentului în România
Cei de la PSD sunt în doliu de când au aflat teribila veste. Fostul deputat social democrat, Mihai Sireţeanu, a încetat din viaţă la vârsta de 73 de ani. Aporpiații, dar și colegii de partid sunt în stare de șoc de când au aflat cumplita veste.

Anunţul a fost făcut de filiala PSD Prahova, circumscripţia reprezentată în Parlament de către fostul deputat. Sireţeanu a fost ales deputat prima dată în legislatura 1996 – 2000. Acesta a fost şi vicepreşedinte al centralei sindicale CNSLR – Frăţia.

Colegii de partid au dat vestea decesului
„A plecat dintre noi un OM bun, un om care a iubit viața, colegul nostru MIHAIL SIREȚEANU, fost deputat de Prahova în perioada 1996-2008 și fost vicepreședinte al CNSLR Frăția!

Suntem alături de familia greu încercată în aceste momente extrem de dificile și le transmitem sincere condoleanțe!

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin spre eternitate!”, se spune în postarea de pe pagina de Facebook a PSD Prahova.

Sursa: capital.to

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.