Doliu uriaș în politică! Un fost deputat a încetat din viață

Politica din România este în stare de șoc. Un cunoscut fost deputat a încetat din viață. Teribila veste s-a aflat în urmă cu puțin timp. Demnitarul a trecut prin clipe extrem de dureroase în ultimele sale luni din viață. Șocul morții acestuia a fost însă unul foarte puternic.

Doliu uriaș în politică
Lumea politică autohtonă are parte de o nouă veste foarte proastă. Este doliu. Un cunoscut fost deputat a plecat în lumea celor drepți. Este vorba despre fostul deputat, Viorel Pavel, care a murit, la vârsta de 65 de ani, după o lungă și grea suferință din cauza unei boli nemiloase.

Viorel Pavel s-a născut la.11 decembrie 1954, în Sighetul Marmaţiei, judeţul Maramureş. A fost căsătorit și a avut patru copii.

Viorel Pavel a terminat studiile superioare de la Institutul Politehnic din Iaşi, Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică.

În politică a intrat aproape imediat după evenimentele istorice din 1989 care au dus la căderea dictatorului Nicolae Ceaușescu. A făcut parte din grupul parlamentar al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat şi al Partidului Ecologist Român, fiind în comisia pentru industrii şi servicii. De asemenea, a fost membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Venezuela.

Viorel Pavel a fost ales deputat in circumscriptia electorala nr.19 din Giurgiu pe listele Conventiei Democrate Romane, din partea PNTCD – Partidul National Taranesc Crestin Democrat, in perioada 1992-1996. Cei de la PNȚCD au câștigat atunci alegerile alături de PNL, în alianța CDR. La guvernare nu au fost singuri. A fost un Executiv de coaliție la care au mai participat PD și UDMR.

Anuntul a fost facut si de Biserica Crestina Baptista „Sfanta Treime” Giurgiu a carei fondator era. „Cu durere anuntam plecarea la Domnul a celui care a fost Viorel Pavel, deputat crestin si unul dintre membrii fondatori ai bisericii noastre. Dumnezeu sa-i mangaie pe cei ramasi in urma!”, au anunțat pe Facebook reprezentanții bisericii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *