DOLIU URIAȘ ÎN POLITICA ROMÂNEASCĂ! A MURIT AZI-NOAPTE


Doliu uriaș în politica românească! S-a stins din viață azi-noapte, iar prietenii și familia sunt în doliu. Înmormântarea va avea loc vineri, la București. Florea Morlova a fost senator în legislatura 1992 – 1996, apoi, în două rânduri, prefect de Olt – în perioada decembrie 1996 – martie 1998 şi august 1999 – ianuarie 2001.

Potrivit unor surse din familie, citate de Ziarul de Olt, fostul prefect va fi înmormântat la București. Slujba de înormântare va avea loc vineri, la ora 12.00, la Biserica Sfântul Ioan Botezatorul, Parc Plumbuita, din Capitală, informează olt-alert.ro.

”La prima oră a acestei dimineți, am primit o veste tristă: Florea Morlova, fost prefect al Oltului, senator și fruntaș politic democrat de prim rang al acestui județ, a plecat la stele. După 1989, ing. Florea Morlova a dominat scena politică din Olt, prin profesionalism, echilibru și umanitate. Ca om a fost un familist convins, un părinte extraordinar, un buncreștin și un cetățean cu spirit de solidaritate față de cei neajutorați.
Personal, Domnului Morlova, îi sunt recunoscător și pentru faptul că el, alături de fostul primar al Slatinei, George Păunescu, mi-a organizat cea mai fastuoasă lansare de carte, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”, anume volumul de pamflet politic, intitulat „Viol pe muzică de Bach”, apărut la Editura ALUTUS, în anul 1999.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *