Doliu uriaş în muzică! S-a stins o LEGENDA

Este vorba despre renumitul rapper DMX. Conform informațiilor apărute în presa internațională, familia acestuia a confirmat că s-a stins la 50 de ani, după ce a fost în comă timp de șapte zile.

Earl Simmons, cunoscut sub numele de DMX, a suferit în data de 2 aprilie un atac de cord în urma căruia a fost în comă timp de șapte zile. Astăzi, după ce managerul lui a fost bombardat cu întrebări de către jurnaliști, familia renumitului rapper a confirmat trista veste: a murit în spitalul White Plains, alături de cei dragi.

„Vă informăm cu tristețe că dragul nostru DMX, botezat Earl Simmons, a murit la vârsta de 50 de ani în spitalul White Plains, alături de familia sa”, este scris într-o declarație a familiei sale, potrivit informațiilor transmise de către yahoo.com

A luptat ca un războinic până în ultima clipă
„Earl a fost un războinic care a luptat până în ultima clipă. Și-a iubit familia cu toată inima sa și prețuim fiecare clipă pe care am petrecut-o alături de el. Muzica lui Earl a inspirat nenumărați fani din toată lumea iar moștenirea lui va trăi pentru totdeauna. Apreciem toată susținerea în aceste momente incredibil de grele. Vă rugăm să ne respectați intimitatea cât timp plângem pierderea omului care ne-a fost frate, tată, unchi și pe care lumea l-a cunoscut drept DMX. Vom oferi informații despre memorialul său atunci când pregătirile sunt gata”, transmite familia lui.

Informațiile legate de starea lui de sănătate au apărut în ziua de 3 aprilie, când regretatul rapper și actor se afla în spitalul White Plains, într-o stare critică. Conform presei internaționale, supradoza este considerată o posibilă cauză a atacului de cord pe care DMX l-a suferit. Inițial, avocatul lui a informat că starea de sănătate a rapperului s-a îmbunătățit și putea respira de unul singur.

Din păcate, acesta a revenit, explicând că a primit informații false iar DMX se afla, de fapt, într-o stare vegetativă. Plămânii lui nu mai funcționau iar creierul nu mai dădea niciun semn de activitate cerebrală, după ce a fost depreavat de oxigen timp de 30 de minute în urma atacului de cord. Totodată, acesta a primit și un rezultat pozitiv la COVID-19, în timp ce era spitalizat. În ziua de 7 aprilie, Simmons a trecut prin numeroase teste, dar niciunul dintre ele nu a arătat că starea lui de sănătate dă vreun semn de îmbunătățire.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!