DOLIU URIAȘ ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! FLORIN CHILIAN, RĂPUS DE DURERE

Muzica românească este în doliu, după ce s-a stins din viață un cântăreț celebru.

Florin Chilian este răpus de durere, deoarece a lucrat au lucrat înpreună în echipa tehnică a formației Compania de Sunet. Este vorba despre Jerry Schwartz, pe care Chilian îl descria ca fiind un om cu nivel ridicat de inteligență, singurul sfetnic al lui Valeriu Sterian, alături de care a înregistrat capodoperele muzicale “Zori de zi”, “Fericire” și “Speranțe vii”.

Jerry Schwartz a fost basist în mai multe trupe și cel mai bun prieten al lui Florian Pittiș. Vestea a fost dată de Anda Pittiș: „Adio, Jerry! Tot cerul e al vostru!„, a scris aceasta pe contul ei de Facebook.

Și marele cântăreț Ducu Bertzi s-a declarat șocat de veste. „Si Jerry? Am aflat de George Stanca, acum Jerry… Motu Pittis te asteapta acolo sus, cu covrigi calzi cum veneai des. Drum bun, linistit bunule Om!„, a scris artistul.

După ce a plecat din Compania de Sunet – formația lui Vali Sterian, în care a cântat din 1985, alături de Adrian Ilie și Doru Istodur, ulterior membri fondatori ai grupului Voltaj, Jerry Schwartz, român cu origini evreiești, s-an retras departe de scena rock. Plecarea din lumea muzicală s-a produs după moartea prietenului său, marele artist Valeriu Sterian (trecut în neființă în 2000).

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *