Doliu urias in muzica populara. A MURIT intr-un accident teribil la numai 22 de ani

Tragedie, joi după-amiază, în localitatea Dumbrăviţa, lângă Timişoara, acolo unde Denisa Gog, o tânără de 22 de ani din Dumbrăviţa, cântăreață de muzică populară, a murit în urma unui teribil accident.

Denisa Gog a murit la 22 de ani.
Mașina în care se afla tânăra a fost spulberată de o autoutilitară.
Nenorocirea ar fi avut loc la scurt timp după ce fata a plecat cu maşina de acasă.

Din primele informaţii, se pare că vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 22 de ani, care nu ar fi acordat prioritate de trecere într-o intersecţie din Dumbrăviţa, spulberând cu autoutilitara maşina în care se afla artista.

Denisa era foarte pasionată de dansuri şi de muzica populară. Într-un interviu din 2019, la postul local de televiziune, Dumbrăviţa TV, tânăra spunea că pasiunea pentru folclor e moştenită din familie.

„Arta dansului pentru mine a fost ceva insfulat de la părinţi, de la bunici. Tot neamul meu a fost de dansatori sau cântăreţi. La 14 ani am început în Ansamblul Timişul. De când mă ştiu, eram la dans.

Mi s-a insuflat această plăcere. Am simţit nevoia să fac asta. Pe partea cu cântatul, am avut susţinere maximă şi merg înainte”, declara Denisa Gog în interviul de la Dumbrăviţa TV.

Sursa: observatornews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.