Doliu urias în lumea muzicii. Un artist CELEBRU a murit, răpus de Covid-19

Celebrul cântăreț Tommy De Vito s-a stins din viață pe 21 septembrie într-un spital din Los Angeles. Artistul fusese depistat cu Covid-19 și decesul a survenit în urma unor complicații.

Tommy DeVito a fost membru fondator al celebrei formații Four Seasons. Celebra bandă este și subiectul filmului “Jersey Boys” al lui Clint Eastwood. Tommy a părăsit grupul în 1971 și a fost membru Rock and Roll Hall of Fame.

Frankie Valli si Bob Gaudio, doi dintre membrii originali ai gruplui, și-au prezentat regretele pe rețelele de socializare: „cu tristete anuntam ca Tommy DeVito, membru fondator al Four Seasons, a murit. Transmitem dragostea noastră familiei în această perioadă dificilă. Îi va fi simțită lipsa de toți cei care l-au iubit”, conform ziare.com.

Artistul s-a născut într-o familie de imigranți italieni la 19 iunie 1928, in Belleville (New Jersey) și a fost cel mai tânăr dintre toți cei 9 copii.

La vârsta de 8 ani, el știa deja să cânte la chitară și a debutat în muzică alături de fratele lui Nick și de Hank Majewski. În copilărie este prieten bun cu Joe Pesci, cel care a jucat rolul său în filmul „GoodFellas”.

Artistul apare și în celebrul film „Casino” al lui Martin Scorsese.

Înainte de a forma Four Seasons în 1960, DeVito a cântat alături de Frankie Valli in 1954. Four Seasons a avut 3 piese de succes, clasate pe primul loc în topuri, în anii 1962 – 1963: „Sherry”, „Big Girls Don’t Cry” si „Walk Like a Man”. În 1964 formația revine în topuri cu “Rag Doll”.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.