Doliu urias in lumea filmului O supercunoscută actriță a murit din cauza COVID

Doliu imens în lumea cinematografiei. O supercunoscută actriță a murit din cauza COVID. Acesta a fost un sex simbol la mijlocul anilor 1960.

Doliu enorm în lumea cinematografiei. Supercunoscuta actriță și producătoarea de filme Dawn Wells a murit miercuri din cauza coronavirususului. Ea a devenit extrem de apreciată și faimoasă pe plan internațional pentru rolul din serialul TV ”Gilligan’s Island” de la mijlocul anilor 1960.

Vedeta Dawn Wells avea 82 de ani. Publicistul ei, B. Harlan Boll, a făcut anunțul morții sale pe rețelele de socializare.

Actrița a devenit cunoscută după ce a participat la concursurile de frumusețe. În 1959, în calitate de Miss Nevada, a concurat la Miss America. La scurt timp, ea a avut roluri minore în spectacole precum 77 Sunset Strip, Maverick, Bonanza și The Joey Bishop Show. În 1964, Dawn Wells a jucat rolul lui Mary-Ann din filmul Ginger și a devenit un sex simbol la mijlocul anilor 1960. Succesul răsunător a fost, însă, datorită rolului din serialul TV ”Gilligan’s Island”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *