Doliu. Un renumit om de afaceri A MURIT. A fost lovit de o mașină

Jerome Bonduelle, în vârstă de 50 de ani, șeful companiei alimentare Bonduelle a murit sâmbătă în orașul franez Lille.

Director general și moștenitor al companiei, Jerome a fost lovit grav de o mașină în timp ce se plimba cu bicicleta. Șoferul neatent a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins imediat de poliție.

Jerome Bonduelle a fost transportat de urgență la spital. Din păcate, medicii nu au putut să-i salveze viața.

Bonduelle este una dintre cele mai mari companii franceze din domeniul alimentar. Are o cifră de afaceri de 2,7 miliarde de euro. Firma este prezentă inclusiv pe piața din România.

Jerome Bonduelle a început să lucreze în companie din 2003, după o carieră managerială la Citroën și Eurogroup Consulting.

Firma are o istorie bogată. A fost creată în 1853 și are o notorietate extinsă pe tot mapamondul. Bonduelle are peste 10.000 de angajați.

Vă reamintim că în România s-a produs un accident asemănător. Alex Filip (pilot de raliu) fost rănit de un șofer când mergea cu bicicleta. Biciclistul a fost împins într-o mașină parcată și apoi s-a rostogolit până a lovit un cap de pod.

Firma are o istorie bogată. A fost creată în 1853 și are o notorietate extinsă pe tot mapamondul. Bonduelle are peste 10.000 de angajați.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *