Doliu. Un renumit om de afaceri A MURIT. A fost lovit de o mașină

Jerome Bonduelle, în vârstă de 50 de ani, șeful companiei alimentare Bonduelle a murit sâmbătă în orașul franez Lille.

Director general și moștenitor al companiei, Jerome a fost lovit grav de o mașină în timp ce se plimba cu bicicleta. Șoferul neatent a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins imediat de poliție.

Jerome Bonduelle a fost transportat de urgență la spital. Din păcate, medicii nu au putut să-i salveze viața.

Bonduelle este una dintre cele mai mari companii franceze din domeniul alimentar. Are o cifră de afaceri de 2,7 miliarde de euro. Firma este prezentă inclusiv pe piața din România.

Jerome Bonduelle a început să lucreze în companie din 2003, după o carieră managerială la Citroën și Eurogroup Consulting.

Firma are o istorie bogată. A fost creată în 1853 și are o notorietate extinsă pe tot mapamondul. Bonduelle are peste 10.000 de angajați.

Vă reamintim că în România s-a produs un accident asemănător. Alex Filip (pilot de raliu) fost rănit de un șofer când mergea cu bicicleta. Biciclistul a fost împins într-o mașină parcată și apoi s-a rostogolit până a lovit un cap de pod.

Firma are o istorie bogată. A fost creată în 1853 și are o notorietate extinsă pe tot mapamondul. Bonduelle are peste 10.000 de angajați.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *