DOLIU Tânăr student medicinist, MORT după ce s-a infectat cu coronavirus. Lucrase ca voluntar


În urmă cu patru zile, pe 22 decembrie, Societatea Studenților Mediciniști Iași anunţa că Alex Ţandura, voluntar în prima linie în lupta împotriva Covid-19, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Tânărul de 20 de ani, care era student la Asistență Medicală Generală în cadrul UMF Iași, a fost internat timp de aproape două săptămâni la secția ATI a spitalului Sfântul Spiridon, ventilat mecanic pentru Covid care, în evoluție s-a negativat, dar a avut și alte patologii asociate.

În ciuda eforturilor medicilor, Alex nu a mai putut fi salvat.

Societatea Studenților Mediciniști Iași este profund îndurerată, întrucât Alex Țandura, colegul nostru în vârstă de doar 20 ani, a pierdut astăzi lupta cu COVID-19 și a plecat prea devreme dintre noi.

Acesta era unul dintre cei mai activi voluntari ai Departamentului de Medicină de Urgență (U.P.U. – SMURD) din cadrul SSMI și student la Asistență Medicală Generală, UMF Iași.
Urăm sincere condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați și mult curaj pentru a înfrunta aceste momente! Drum lin, Alex!”, a fost anunţul făcut pe Facebook de SSMI.

Sursa: observatornews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.