DOLIU Politician USR-PLUS, mort intr-un tragic accident

O tragedie s-a produs la Neptun la finalul acestei săptămâni. Un afacerist de 36 de a murit în timp ce făcea Kiteboarding. Potrivit ultimelor informații, bărbatul s-ar fi înecat în timp ce încerca să ajungă la mal. Acesta făcea parte din USR-PLUS.

Victor Pleșa este numele afaceristului care s-a stins din viață la vârsta de 36 de ani, la Neptun. El era candidatul USR-PLUS pentru un post de consilier local în Popești Leordeni.

Totodată, bărbatul mai deținea și un restaurant cu specific italian în Capitală.

Tragedia a avut loc în cursul zilei de vineri pe plaja Steaguri din Neptun. Potrivit informațiilor postate pe grupul oficial Kitesurf România, bărbatul se afla pe plajă alături de mai mulți rideri, iar deși colegii săi și-au strâns echipamentul în contextul în care puterea vântului a început să scadă, afaceristul ar mai fi intrat încă odată în apă.

Se pare că bărbatul ar fi lăsat zmeul în apă, dintr-un motiv încă necunoscut și ar fi încercat să înoate spre mal. Potrivit medicilor legiști, acesta era sănătos din punct de vedere fizic, iar cauza principală a decesului ar fi reprezentat-o înecul.

Cum s-a produs tragedia de la Neptun
Totodată, sursele menționate anterior mai susțin că bărbatul i-ar fi zis soției sale că se simte obosit, însă a preferat să mai intre încă odată în apă.

În timp ce înota spre mal, acesta s-ar fi oprit, iar doi colegi de-ai săi au înotat să îl salveze. A fost adus la mal în stop cardio respirator. Deși medicii s-au deplasat la fața locului destul de repede, afaceristul nu a mai putut fi salvat.

”De la sursa (legist): omul a murit inecat. Se pare ca era sanatos tun, deci cauzele medicale pica. Cica s-a dat vreo ora, dupa care a iesit si i-a spus sotiei ca il doare tot (frig?). Dupa care a intrat la loc in apa si s-a mai dat vreo ora. Deci cauza inecului ar fi hipotermie/epuizare. Practic n-a mai fost in stare sa inoate”, a scris un internaut în grup.

Acesta era căsătorit și avea doi copii.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!