“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

DOLIU – Pierdere IMENSA in MEDICINA ROMANEASCA. S-a stins un renumit MEDIC

ioan munteanu

Este doliu în medicina românească! Profesorul Ioan Munteanu, primul medic care a făcut o fertilizare in vitro în România, a murit la vârsta de 79 de ani.

Profesorul Ioan Munteanu a fost primul din România care a ‘pus pe picioare’ o astfel de procedură, cea a fertilizării in vitro, cel care a dat o șansă cuplurilor infertile de a avea un copil.

Practic, doctorul care a condus timp de 30 de ani Maternitatea Bega din Timișoara este considerat părintele fertilizării in vitro din România.

În luna mai a anului 1995, profesorul Munteanu a realizat prima fertilizare in vitro din România, la Timișoara, la Maternitatea Bega, notează bihon.ro.

“A intrat în istorie, a realizat prima fertilizare in vitro din România. A asistat și a adus pe lume mii de copii. A efectuat mii de intervenții chirurgicale. Din mâinile lui s-au format zeci de generații de ginecologi, a fost un adevărat profesionist, a fost un adevărat coleg”, a spus doctorul ginecolog Marius Craina, directorul Spitalului Județean Timișoara.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.