Doliu naţional în România! Prezicătoarea Maria Gheorghiu a făcut anunţul şocant

Celebra prezicătoare Maria Gheorghiu a făcut un anunţ şocant în această dimineaţă! Într-un text publicat recent pe blogul său, femeia a anunțat că a avut o nouă viziune despre țara noastră și despre pericolul ce ne amenință.

”Dragii mei, în aceasta dimineata, o lumina alba si stralucitoare m-a trezit si astfel am in faţa ochilor inchisi, chiar langa căpătâiul meu, un pat adanc din lemn, un pat fara de saltea pe care se afla ceva sau cineva invelit cu o pânza bej, la capatul caruia, tot in pat, dar sprijinit de tablie se afla Harta Romaniei. În faţa Hartii Romaniei tot in pat, la baza Hărtii ardea cu flacara vie o lumanare, doar una singura.M-a cutremurat aceasta viziune, deoarece acel pat era ca o cutie (sicriu) din lemn fara de capac”, scrie Maria Ghiorghiu.

În continuare, Maria Ghiorghiu dezvăluie ce mesaj i-a fost transmis în dimineața zilei de 31 ianuarie 2020.

”Aud glas care spunea asa: „Ceea ce urmeaza sa se intample in Romania, il sfatuieste pe Părintele Orban sa-si dea Demisia.”

Dragii mei, ce urmeaza a se intampla in Romania, atat de grav, eu nu stiu a va spune. Ceea ce stiu dragilor, este faptul că, daca vom avea Credinta, nadejde si dragoste in Prea Sfanta Treime si-n Maica Domnului, vom fi ocrotiti si ocoliti de toate suferintele si de toate necazurile. Sa nu ne-ndoim de acest lucru niciodata, dragilor. Sa fim buni, sa fim milostivi si cu inima buna si smerita, cu sufletul plin de lumina Invierii Lui Hristos si nu avem a ce ne teme”, este mesajul pe care Maria Ghiorghiu l-a postat – pe data de 31 ianuarie – pe blogul personal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *