“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Doliu mondial! A murit un SIMBOL al dansului

doliu meidcal

Faimoasa balerină italiană Carla Fracci, simbolul celebrului balet Lacul lebedelor de Ceaikovski, a murit la vârsta de 84 de ani. Amintim că era cunoscută la nivel internațional, mulțumită talentului cu care a impresionat milioane de oameni.

Doliu în lumea dansului mondial!
Carla Fracci a fost simbolul Operei Scala din Milano și o balerină fabuloasă care a dobândit rapid recunoaștere și apreciere internațională, mulțumită talentului unic de care a dat dovadă.

La Fracci, Carla, Carlina sau Fraccina, cum i se spunea, era întâmpinată oriunde de fani, care îi aruncau flori. Legat de acest lucru, presa italiană a scris că „milioane de flori” au fost dăruite regretatei balerine.

A fost fiica unui vatman
Născută în 1936, Carla Fracci a fost fiica a unui vatman din Italia care a lucrat toată viața pe linia tramvaiului 1 din milano. Aceasta a ajuns la școala de dans deoarece tatăl ei, mare iubitor de tango, a observat că dansa „într-un fel aparte” de fiecare dată când auzea muzică. Astfel, Carla Fracci a sacrificat ani întregi prin muncă pentru a obține gloria care îi este atribuită în ziua de astăzi.

De asemenea, faimoasa balerină a continuat să danseze cât timp cât au ținut-o puterile. La aniversarea vârstei de 80 de ani, a urcat inclusiv pe scena Scalei din Milano, unde a avut un scurt rol într-unul dintre spectacolele puse în scenă, într-o gală dedicată ei. A fost aplaudată îndelung, în picioare, de toți cei care au iubit-o și i-au respectat fabuloasa carieră.

Și-a a găsit, la finalul carierei pe scenă, o nouă vocație
Totodată, Fracci a rămas, peste timp, simbolul celebrului balet Lacul lebedelor de Ceaikovski iar la finalul carierei pe scenă și-a găsit o nouă vocatie: aceea de a crea parfumuri și arome unice.

Parfumul creat de ea este denumit după eroină, Prințesa Odette, care a fost blestemată de un vrăjitor să se transforme într-o lebadă frumoasă. La rândul lui, parfumul a căpătat popularitate și este vândut în toată lumea.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.