DOLIU. Medic RAPUS de Covid-19. Avea 44 de ani!

Un medic internat în stare gravă la ATI, în Timișoara, a pierdut lupta cu Covid-19 la 44 de ani.

Internat în stare gravă la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara, Cristian Milicin, în vârstă de 44 de ani, a decedat.

Dr. Cristian Milicin a fost infectat cu Covid-19 în urma cu aproape trei săptămâni.

Managerul Spitalului Județean Timișoara, Raul Pătrașcu, a făcut anunțul, precizând că, deși nu l-a cunoscut personal, Cristian Milicin era, profesional, un medic foarte bun, puternic și sănătos, întotdeauna dispus să ajute.

„A decedat domnul asistent universitar dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puțin de trei săptămâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic și sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur.

E un eveniment oribil ce ne lovește pe toți ca un trăznet și încă un mesaj pentru acei inconștienți care nu „cred” în acest virus nemernic. Întreg colectivul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara este alături de familie. Sincere condoleanțe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat managerul Spitalului Județean Timișoara, Raul Pătrașcu, conform pressalert.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *