DOLIU la PRO TV. A fost găsit mort, în casa sa, la numai 52 de ani – VIDEO

DOLIU în lumea filmului: Unul dintre actorii care au făcut istorie la PRO TV a fost găsit mort, în casa sa, la numai 52 de ani – VIDEO

Actorul american Kristoff St. John, celebru pentru rolul din serialul de succes „Tânăr și neliniștit/ Young and Restless”, a fost descoperit mort, duminică, în locuința sa din San Fernando Valley, potrivit tmz.com, potrivit mediafax.

Surse din poliție au declarat pentru tmz.com că actorul, care avea 52 de ani, a fost descoperit mort de un prieten.

Nu s-a luat în considerare ipoteza unei morți violente, dar o sursă a declarat pentru tmz.com că decesul actorului ar fi fost provocat de consumul de alcool.

Kristoff a interpretat rolul lui Neil Winters în serialul „Tânăr și neliniștit/ Young and Restless” din 1991, iar pentru interpretarea sa a fost nominalizat de nouă ori la premiile Daytime Emmy. De asemenea, a câștigat zece National Association for the Advancement of Colored People (NAACP) Image Awards.

Kristoff St. John a avut o poveste de viață tragică și o tentativă de suicid.

El și fosta sa soție, pugilista Mia St. John, și-au pierdut fiul, pe Julian, în 2014. Tânărul s-a sinucis la vârsta de 25 de ani, în timp ce se afla internat într-un spital de psihiatrie, iar actorul a dat în judecată instituția pentru neglijență. În cele din urmă, cele două părți au ajuns la o înțelegere.

În 2017, în jurul datei care comemora sinuciderea lui Julian, Kristoff a amenințat că se va împușca. Polițiștii l-au plasat sub evaluare psihiatrică timp de 72 de ore.

După decesul fiului lor, Kristoff și Mia au înființat El Saber es Poder (Knowledge is Power) Foundation, pentru combaterea maladiilor mintale.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *