“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

DOLIU in VINEREA MARE in Romania – “Nimeni nu se astepta la asta! E TRAGIC!”

doliu meidcal

Un fost primar PNL a încetat din viață la vârsta de 51 de ani. Politicianul a condus timp de 20 de ani localitatea Densuş din Hunedoara.

orin Ștefoni a fost și secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Vârstnicilor în anul 2013.

Politicianul a fost de profesie tehnician silvic, dar și absolvent al facultății de drept.

Sorin Ștefoni a candidat în 2014 pentru funcția de deputat în Colegiul 3 din partea PNL. În anul 2016 a devenit secretar al județului Hunedoara.

VEZI SI: ALERTA DE ULTIMA ORA: In VINEREA MARE,o GRENADA descoperită în apropierea sediului Inspectoratului General al Jandarmeriei

„Regret profund o veste care efectiv m-a lovit pentru că a fost un coleg bun și loial”, a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara, potrivit hunedoaralibera.ro.

„Astăzi am pierdut un coleg și un prieten… Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească! Rămas bun, Sorin Ștefoni!”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian David, fost președinte al CJ Hunedoara.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.