DOLIU in televiziunea din Romania. Doliu la TVR! A MURIT la 49 de ani


Andrei Dumitru, in varsta de 49 de ani, a murit din cauza unei boli virale.

Andrei a lucrat pentru televiziunea publica timp de 26 de ani, si era unul dintre cei mai iubiti si respectati oameni de acolo. La doar 49 de ani, o boala comuna l-a rapus, lasand familia si colegii indurerati.

Cel care a dat trista veste a fost tatal lui Andrei, postand un mesaj sfasitor pe Facebook, in care mentioneaza ca fiul sau a fost rapus de o meningita virala.
„O meningită virală necruțătoare a curmat în trei zile viața fiului meu, Andrei, (49 de ani), care a slujit timp de douăzeci și șase de ani, cu dragoste și devotament, Televiziunea Română. Să-i fie amintirea veșnic vie și toate drumurile deschise către Lumina Învierii!”, a scris acesta pe Facebook, potrivit wowbiz.ro.

Colegilor de la Televiziunea Romana sunt in soc si nu le vine sa creada ca Andrei nu mai este printre noi si ca a fost rapus de o meningita. Acestia sufera pierderea suferita, fiind pentru ei Andrei era un om de baza si extrem de muncitor, fiind iubit de toata lumea.

„A murit din cauza unei meningite? E îngrozitor și de neimagint în acest secol. Păcat! Era un om de echipă, un profesionist și o persoană specială cu adevărat” au spus colegii lui Andrei, conform Kfetele.ro.

Andrei Dumitru a fost inmormantat ieri, la cimitirul Bellu din Bucuresti, unde parintii si cei apropiati l-au condus pe ultimul drum, luandu-si ramas-bun pentru totdeauna de la el.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *