DOLIU în SPORTUL ROMÂNESC. Cel mai mare ANTRENOR a fost găsit MORT într-un RÂU. DECES SUSPECT

Doliu în sfera sportului românesc. Cel mai îndrăgit antrenor de rugby din România, Petru Panait, a fost găsit mort în râul Moldova.

Petru Panait, profesor și antrenor de rugby, a fost făsit mort în albia râului Moldova, potrivit Realitateadesuceava.

Acesta a fost dat dispărut de familie în data de 9 iulie. Petru Panait s-a deplasat în data de 6 iulie în orașul Gura Humorului, pentru un turneu de rugby.

Potrivit martorilor spre seară profesorul a plecat de la locul de cazare într-o direcţie necunoscută şi nu a mai fost găsit. Soția lui a reclamat dispariţia acestuia în data de 9 iulie.

Sâmbătă, niște pescari au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului în albia râului Moldova, în apropierea confluenței cu pârâul Humor.

Citiți și:  Este DOLIU in lumea sportului din Romania. Un fost CAMPION a murit intr-un teribil accident

VEZI SI:  SOC si GROAZA la o NUNTA – Imagini DRAMATICE, plan ROSU de interventie. Iata intamplarea dezastruoasa

În urma verificărilor efectuate de polițiștii de la Gura Humorului, Compartimentul Investigaţii Criminale, s-a stabilit în data de 6 iulie, în jurul orei 20.23, Petru Panait s-a deplasat pe strada Ciprian Porumbescu din Gura Humorului spre râul Moldova. Acesta a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă, însă la un moment dat s-a deplasat spre râul Moldova, într-o zonă neacoperită de camerele de supraveghere. Polițiștii fac cercetări în acest caz. În cauză s-a întocmit dosar penal. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

Citiți și:  Este DOLIU in lumea sportului din Romania. Un fost CAMPION a murit intr-un teribil accident

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile