DOLIU în Romania. EROUL NOSTRU AJUNGE ACASA


La cumpana dintre ani, oamenii ciocnesc cupe de sampanie si isi pun dorinte pentru anul urmator. Numai eroii nu dorm, nu petrec, ci stau de veghe si isi dau viata pentru a-i proteja pe altii. Departe de cei dragi, ei isi fac datoria cu toata puterea finite lor.
La fel a facut si Tudor Simionov (33 de ani), canotor dinamovist, care din generozitate dusa la extreme si din dorinta de a proteja lumea din jur, a ales sa asigure paza unui club de noapte exclusivist din Londra.

Stiti cat de greu se castiga o medalie europeana la canotaj? Stiti cate antrenamente si renuntari stau in spatele acesteia?

Ar trebui sa mai stiti, cat de mult se iubesc sportivii dinamovisti intre ei si cum sufera, cand vreunul dintre ei pleaca prematur spre cer! Doliul care flutura pe culorile clubului cuprinde toate inimile oamenilor care isi desfasoara activitatea in acel loc si care isi dedica existenta sportului.

Pe 1 ianuarie, 2019, la ora 5, romanul-erou a fost injunghiat mortal, fiindca a sarit sa isi apere colegii de grupul turbulent de indivizi inarmati cu sabii si cutite care au fortat intrarea in club. Lovit cu sete, sportivul roman a murit.

Urma sa se casatoreasca si isi dorea sa aiba copii si sa fie fericit cu iubita lui Madalina Anghel, cu care venise la Londra.

Sunt doua luni de cand Tudor Simionov asteapta la Londra sa fie repatriat sa isi intalneasca pentru ultima data colegii. De peste 30 de zile, iubita lui doreste sa se faca dreptate si sa planga acasa impreuna cu coechipierii celui pe care l-a iubit.

Sambata, 16 februarie, 2019 va fi ziua in care lui Simionov i se va face dreptate fiindca va fi adus acasa cu toata onoarea pe care o merita de catre Repatriere-decedati.ro, iar colegii si oficialitatile trebuie sa ii organizeze o primire de medaliat.

La 33 de ani, Tudor Simionov a primit medalia internationala de erou al umanitatii care si-a dat viata sa ii salveze si sa ii protejeze pe cei din jur si se cade sa i se faca o primire regala.

Contactat prin telefon Dl. Ruș Alexandru, coordonator la firma de Repatriere-decedati.ro a confirmat ca eroul nostru ajunge sambata in Bucuresti. Masina se afla deja in Anglia, ancheta a fost finalizata, iar trupul eroului pregatit cu tot respectul si cu toata onoarea pentru repatriere.

Soferii profesionisti vor conduce cu maxima grija constienti de valoarea eroului si de importanta sarcinii pe care o au de indeplinit. Pentru medaliatul Tudor Simionov, managerul firmei prezentate mai sus a ales cea mai buna masina si a desemnat cea mai buna echipa sa se ocupe de pregatirea trupului si a transportului.

Mai sunt cateva zile si Tudor se-ntoarce acasa ca un erou al umanitatii. Mai mult decat lacrimile noastre merita recunostinta colegilor si a tuturor romanilor fiindca:

-a obtinut medalii pentru sportul romanesc

-a facut cinste neamului romanesc prin comportamentul eroic de care au dat dovada.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *