fbpx
INTERNATIONALSTIRI

DOLIU in RADIO si TELEVIZIUNE. A MURIT unul din cei mai buni prezentatori

Doliu
Unul dintre cei mai buni si longevivi prezentatori RTV TV a incetat din viata. Vestea s-a aflat in urma cu cateva ore, de pe site-ul oficial al postului TV.

Arthur Murphy a murit la 90 de ani. Cea mai buna emisiune pe care a avut-o in istoria RTE TV a fost Mailbag. Pe langa meseria de prezentator tv, Arthur Murphy a fost si cantaret pop. A aparut in diverse emisiuni tv ca Jimi Hendrix sau Engelbert Humperdinck, informeaza rte.ie.

Arthur Murphy a avut o cariera frumoasa si in muzica. Producatorul lui a fost George Martin, producatorul trupei Beatles, si a cantat alaturi de Shirley Bassey.
Inainte sa se intoarca in Irlanda, Arthur Murphy a prezentat numeroase emisiuni TV si radio in Anglia. Mailbag a fost pe sticla la RTE One din 1982 pana in 1996. Era o emisiune strict pentru telespectatorii care isi doreau diverse emisiuni la RTE.

Emisiunea Mailbag a fost rebrenduita in 2010, aparand la The Ray D’Arcy Show pe postul radio Today FM. Arthur Murphy a fost un profesionist pana in ultima lui zi de activitate in campul televiziunii si al radioului.Arthur Murphy

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.