DOLIU in PSD. O fostă deputată, găsită moartă

O fostă deputată PSD a încetat din viaţă. Decesul a fost confirmat de apropiaţii ei, dar şi de fostul vicepremier Gabriel Oprea. Despre cine este vorba?

Este doliu printre politicienii din Iaşi! Luminiţa Iordache, fost deputat PSD de Iaşi, a încetat din viaţă. Ea suferea de o boală incurabilă, iar decesul a fost confirmat de către apropiaţii fostului politician.

Luminiţa Iordache a ocupat diverse funcţii de conducere în cadrul organizaţiei PSD Iaşi între 2000 şi 2008, precum şi funcţia de consilier judeţean în toată această perioadă. Ea a fost deputat de Iaşi între anii 2008 şi 2012, la început din partea Partidului Social Democrat, iar apoi, din 2010, a activat ca deputat independent afiliat UNPR.

Luminiţa Iordache s-a numărat printre fondatorii UNPR, fiind foarte activă în mediul politic. Fostul vicepremier şi lider al UNPR Gabriel Oprea a transmis, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că “am pierdut un om de mare valoare”. “Ca deputat UNPR, s-a luptat pentru drepturile militarilor şi poliţiştilor, pentru drepturile femeilor, ale copiilor şi ale pensionarilor”, a mai precizat Oprea.

Capital.ro

370 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU