DOLIU in PSD. O fostă deputată, găsită moartă

O fostă deputată PSD a încetat din viaţă. Decesul a fost confirmat de apropiaţii ei, dar şi de fostul vicepremier Gabriel Oprea. Despre cine este vorba?

Este doliu printre politicienii din Iaşi! Luminiţa Iordache, fost deputat PSD de Iaşi, a încetat din viaţă. Ea suferea de o boală incurabilă, iar decesul a fost confirmat de către apropiaţii fostului politician.

Luminiţa Iordache a ocupat diverse funcţii de conducere în cadrul organizaţiei PSD Iaşi între 2000 şi 2008, precum şi funcţia de consilier judeţean în toată această perioadă. Ea a fost deputat de Iaşi între anii 2008 şi 2012, la început din partea Partidului Social Democrat, iar apoi, din 2010, a activat ca deputat independent afiliat UNPR.

Luminiţa Iordache s-a numărat printre fondatorii UNPR, fiind foarte activă în mediul politic. Fostul vicepremier şi lider al UNPR Gabriel Oprea a transmis, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că “am pierdut un om de mare valoare”. “Ca deputat UNPR, s-a luptat pentru drepturile militarilor şi poliţiştilor, pentru drepturile femeilor, ale copiilor şi ale pensionarilor”, a mai precizat Oprea.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.