DOLIU in PSD. A MURIT PRIMARUL. Detalii teribile

Doliu în Partidul Social Democrat. A murit Dorel Dorneanu, primarul comunei Corni din județul Botoșani, ajuns în urmă cu o săptămână la spital, în stare gravă, după ce în cursul zilei de 14 iunie, cazanul artizanal în care bărbatul de 65 de ani pregătea țuica, i-a explodat, pur și simplu, în față.

Arsurile suferite i-au fost fatale. Edilul s-a stins din viață sâmbătă
Medicii Secției de Arși a Spitalului Brașov, unde edilul a fost internat, s-au arătat în permanență rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, în condițiile în care suferise arsuri de gradele III și IV, pe aproximativ 90% din suprafața corpului.

În urmă cu o săptămână, Dorel Dorneanu se afla în curtea casei sale, în preajma unui cazan artizanal în care își prepara țuica. La un moment dat, conținutul acestuia s-a autoaprins și, de îndată ce flacăra a ajuns la cazan, recipientul a explodat, flăcările puternice cuprinzând mâinile, picioarele, dar și pieptul bărbatului.

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

Medicii au reușit, cu greu, să îl transfere la Spitalul de Arși Brașov
Deși familia acestuia a reușit să stingă focul în cel mai scurt timp cu putință, primarul comunei botoșănene fusese deja grav afectat, suferind arsuri pe mai bine de jumătate din corp. Pentru că starea sa de sănătate continua să fie gravă, Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Botoșani, au hotărât că pacientul trebuie transferat la Secția de Arși a Spitalului Brașov.

„ Am discutat la București pentru transferul pacientului la un centru destinat marilor arși din țară și momentan se caută soluții pentru transfer. Este în stare foarte gravă, cu arsuri pe 90% din suprafața corporală, este dificil de transferat și se caută cea mai bună soluție. La Botoșani avem oameni specializați, primește cele mai bune îngrijiri medicale”, spunea, la acea vreme, dr. Kivia Mihalache, managerul Spitalului Județean de Urgență Botoșani.

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

La o săptămână distanță, corpul edilului comunei Dorni din județul Botoșani nu a mai putut face față rănilor suferite, medicii fiind nevoiți să declare decesul, în ciuda eforturilor depuse în încercarea de a-i salva viața.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.