Doliu în presa din România! A MURIT UN CUNOSCUT JURNALIST

Doliu în presa din România. Unul dintre cei mai vechi jurnaliști a trecut la cele veșnice. Este vorba despre Bogdan Lupescu, fost redactor-șef la Opinia studențească și jurnalist cu o experiență de peste 25 de ani la Formula AS.

Cu toate acestea, el nu a fost străin de problemele de sănătate. Bogdan Lupescu a suferit un transplant de ficat în 2014, la Spitalul Fundeni, când avea vârsta de 40 de ani.

Bogdan Lupescu, jurnalist cu experiență de 25 de ani, a murit
Cu acea ocazie, jurnalistul a scris un material complex în revista Formula As, intitulat „Un transplant numit Înviere”, în care a prezentat experiența prin care a trecut pe patul de spital.

Bogdan Lupescu s-a născut la Câmpulung și a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. În timp ce era student și învăța tainele presei, Lupescu a lucrat între 1996 și 1999 la revista „Opinia Studențească”, un adevărat hub de presă al studenților ieșeni care are o tradiție de peste 45 de ani.

El a fost și redactor-șef la „Opinia”, jurnal pentru care au mai scris, printre alții, jurnaliști precum fostul purtător de cuvânt al guvernului Liviu Iolu, Răzvan Chiruță (Newsweek România, ex-România Liberă) sau Anca Simina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.