Doliu în politică! Răsturnare de situație în cazul bărbatului MORT pe pârtie

Răsturnare de situație în cazul bărbatului care a murit duminică pe o pârtie din Băile Harghita. Se pare că acesta a făcut infarct în timp ce se afla la ski. Totuși, de abia luni s-a aflat că era vorba de un nume important din politica locală.

Informația momentului, se pare că schiorul care a murit, duminică, pe o pârtie din Băile Harghita, în urma unui stop cardio-respirator, este Kálmán Dénes, consilier local UDMR la Miercurea Ciuc. Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, a confirmat luni, pentru Agerpres, că acestuia i s-a făcut rău după ce a terminat de schiat şi a murit pe marginea pârtiei, nemaiputând fi resuscitat.

„Pentru noi era un simbol, pentru că la 70 ani, să te implicit în viaţa comunităţii rareori găseşti, iar el a ales calea aceasta. De aceea, noi, în Consiliul Local, pierdem un om foarte important, care a fost conexiunea directă cu persoanele de vârsta a treia şi toate programele pe care le-am creionat, le-am creionat împreună cu el”, a spus primarul Korodi Attila.

Bărbatul, decorat post mortem
Pe pagina de Facebook a Primăriei Miercurea Ciuc se arată că, prin ordin direct al primarului, i se acordă postum lui Kálmán Dénes Premiul „Pro Urbe”. În postare se mai menţionează că acesta a terminat în anul 1973 Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, a fost detaşat la Colegiul Avocaţilor din Harghita, azi Baroul Harghita, fiind unul dintre cei mai remarcabili avocaţi din Miercurea-Ciuc.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!