Doliu in PNL: Primar rapus de COVID

Un primar din PNL a murit după ce a fost infectat cu COVID-19. Organizația PNL Călărași a postat un mesaj sfâșietor pe rețele sociale.

Un primar din PNL a murit după ce a fost infectat cu COVID-19. Adrian Popa era primarul comunei Cuza-Vodă din județul Călărași.

Membri organizației PNL Călărași au a postat pe rețele sociale un mesaj în care își exprimă durerea cauzată de moartea colegului lor.

„Adrian Popa, primarul liberal al comunei Cuza-Vodă, a pierdut lupta cu virusul nemilos care ne-a răpit oameni dragi. O luptă nedreaptă, a cărui victimă a căzut un alt coleg excepțional, un familist, un primar apreciat și iubit de comunitate.

Suntem alături de familia îndurerată și ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în dreapta sa pe bunul nostru coleg, Adrian Popa!”, scrie în mesajul postat pe rețelele sociale.

Un primar PNL a murit după ce a fost infectat cu COVID-19.
În luna octombrie, primarul municipiului Călărași, Dan Drăgulin, a murit în spital, din cauza infecției cu noul coronavirus.

Primarul în funcție al municipiului Călărași a fost internat la Spitalul „Matei Balș” din Municipiul București, însă nu a rezistat în fața bolii.

Dan Drăgulin a fost și șef al organizației județene a PNL Călărași.

Primarul Dan Drăgulin a contactat boala în timpul campaniei electorale.

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arata într-un comunicat al PNL.

Sursa: evz.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație