Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Doliu în muzica populară. Privighetoarea Banatului trece prin momente critice. Breaking news

prvb

Interpreta de muzică populară din Banat, Liliana Savu, a suferit un accident tragic de mașină. Aceasta se află la un spital din Ungaria, în stare foarte gravă. Soțul artistei a decedat.

O nouă dramă cutremură muzica populară românească. Interpreta de muzică populară din Banat, Liliana Savu, a suferit un accident rutier foarte grav. Potrivit DCNews, soțul artistei a decedat pe loc.

Accidentul rutier s-a petrecut în timp ce se îndrepta cu soțul ei, Liviu Badea, spre Germania. Tragicul eveniment s-a petrecut pe o autostradă din Ungaria. Artista se află în stare gravă la un spital de pe teritoriul Ungariei.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-au întâmplat cu exactitate faptele. Apropiații familiei ar fi deja în drum spre Ungaria pentru a prelua trupul neînsuflețit al lui Liviu Badea și pentru a afla care este starea de sănătate a artistei.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.