Doliu în muzica internaţională. A murit un renumit muzician

Doliu în muzica internaţională, după ce cântărețul Camilo Sesto a încetat din viață. Cântăreţul şi compozitorul ale cărui balade i-au adus celebritatea pe scena muzicii spaniole în anii 1970 – 1980, a murit la vârsta de 72 de ani, în urma unei insuficienţe cardiace, potrivit The Washington Post.

A murit muzicianul Camilo Sesto


Managerul lui Sesto, Eduardo Guervós, a confirmat decesul acestuia pentru radiodifuzorul public spaniol TVE, menţionând că muzicianul a murit duminică dimineaţă, într-un spital din Madrid. „Vă anunţăm cu regret decesul marelui nostru prieten Camilo Sesto. Să se odihnească în pace”, se arată în anunţ.

Pe numele real Camilo Blanes Cortés, s-a născut în localitatea spaniolă Alcoy, la 16 septembrie 1946. Muzician şi compozitor, el a făcut studii de belle arte şi şi-a început cariera muzicală ca membru al formaţiei ‘Los Dayson’ când era adolescent.

La 18 ani a venit la Madrid unde a dezvoltat o carieră muzicală care a culminat cu vânzarea a milioane de discuri în Spania şi în America Latină. Mai exact, Camilo Sesto a vândut peste 100 de milioane de discuri la nivel mondial pe parcursul unei cariere de peste 40 de ani.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.