DOLIU în lumea sportului. S-a SINUCIS la doar 33 de ani… Ce l-a ÎMPINS spre acest gest

Fostul mare campion la patinaj, John Coughlin, a fost găsit mort în mijlocul unei investigații interne cu privire la comportamentul său.

Doliu. Un fost campion al Statelor Unite la patinaj artistic, John Coughlin, s-a sinucis la o zi după suspendarea de către entitatea de protecţie contra abuzului în sport, a anunţat familia sportivului, citată de AFP. ‘Minunatul şi incredibilul meu frate John Coughlin şi-a dat sfârşitul în această dimineaţă. Nu am cuvinte pentru a descrie ce simt, te iubesc John’, a scris sora sa vineri, pe pagina de Facebook.

Federaţia americană de patinaj artistic a confirmat informaţia într-un comunicat. ‘Noi suntem în stare de şoc după vestea morţii dublului campion al Statelor Unite John Coughlin’, a scris Federaţia. ‘Condoleanţele noastre tatălui lui Mike, sorei sale Angela şi înrtregii familii. Din respect pentru familia sa, noi nu vom face niciun comentariu deocamdată’, a adăugat Federaţia americană. Poliţia din Kansas City (Missouri) a indicat că a intervenit la o adresă din oraş pentru un suicid.

Coughlin, în vârstă de 33 ani, fusese campion al SUA la perechi în 2011 cu Caitlin Yankowskas, precum şi în 2012 alături de Caydee Denney. Devenit antrenor şi consultant TV după încheierea carierei competiţionale, el a fost suspendat cu titlu provizoriu în decembrie 2018 de către Federaţie şi centrul american pentru un sport sigur (Safesport) pentru anumite fapte, a căror natură nu a fost precizată. Această suspendare fusese prelungită până la noi ordine, cu două zile înaintea morţii sale şi cu o săptămână înaintea Campionatelor SUA de la Detroit.

„Fratele meu minunat, puternic si plin de compasiune, John Coughlin, s-a sinucis in decursul zilei de azi. Nu am cuvinte. Te iubesc John…” a scris sora sa pe Facebook, potrivit edition.cnn.com.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *