DOLIU in lumea politica. A MURIT un IMPORTANT LIDER PSD

Social-democrații sunt în doliu. Un nume mare din partid s-a stins din viață.

S-a stins din viață primarul comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu.

Primarul comunei Cornățelu, din Dâmbovița, a decedat. Anunțul a fost făcut de organizația dâmbovițeană a PSD, printr-o postare pe Facebook. Floarea Rădulescu făcea parte din organizația PSD Dâmbovița.

„Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima durerea pe care o simțim la pierderea colegei noastre, doamna primar al comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu. Am pierdut un om minunat, un dascăl al comunității, un profesionist în administrație, un coleg pe care ne-am putut bizui. Suntem cu toții alături de familia îndoliată și de comunitatea care pierde un membru de seamă, rugându-ne ca Dumnezeu să îi călăuzească sufletul în Împărăția Cerurilor.

Rovana Plumb, președinte PSD Dâmbovița,
BPJ PSD Dâmbovița”, se spune în postarea de pe pagina de Facebook- PSD Dâmbovița.

Potrivit realitateadedambovita.net, Floarea Rădulescu se afla la al treilea mandat consecutiv de primar, la Cornățelu: primele două mandate de edil șef (2008-2012 și 2012-2016) cu susținerea PDL iar mai apoi (2016-2019) cu susținerea PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.