Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

DOLIU in lumea mondenă! A murit un celebru milionar din România

doliu cantaret

Un excentric milionar din România a fost răpus de pasiunile sale periculoase, printre care se numără obiecte de artă cu prețuri exorbitante și femeile foarte frumoase. Milionarul este cunoscut ca fostul iubit al Mădălinei Pamfile.

26 13599781 1098255633581356 8932448817512753570 n 840x500 1

Constantin Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari de la noi, colecţionând o serie de opere de artă plus o serie de maşini extrem de costisitoare dar şi o vilă pe malul Lacului Snagov.

Milionarul era cunoscut ca fiind un bărbat cu ”state vechi” prin lumea bună a Capitalei, fiind ”vânat” de domnişoarele dornice să fie la fel de răsfăţate de ”baron”, cum a fost şi cazul fostei sale iubite, Mădălina Pamfile.

Copleșită de pietrele prețioase primite
Bruneta le-ar fi povestit prietenelor ei, în timpul relaţiei amoroase cu excentricul milionar, că acesta i-a dăruit continuu cele mai scumpe bijuterii cu diamante, fiind de-a dreptul copleşită de numărul impresionant de pietre preţioase primite.

Potrivit informațiilor publicate de cancan.ro, ”Baronul luxului” ar fi avut o relație amoroasă cu o femeie din Ucraina, care i-ar fi pus ceva în băutură, care i-ar fi adus moartea lui Constantin Dinescu.

”Umblă vorba că este cu o femeie din Ucraina și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele… Era plătitor și el la porcușori (prostituate, n.r.), de obicei chema foarte des. Și, de obicei, câte două”, scrie sursa citată, oferind informații în exclusivitate.

Ultima apariție de fițe pe care a avut-o Constantin Dinescu a fost chiar weekendul trecut, la Nuba, Mamaia.

Pasiunile i-au creat probleme
Automobilul milionarului, o bijuterie de Lamborghini, a fost personalizat chiar cu numele său, vizibil pe scaunele din maşină, gest demn de un milionar care se “respectă” aşa cum se cuvine.

Iar casa lui imensă de la Snagov, o construcţie realmente fabuloasă, a fost transformată de-a lungul timpului într-un adevărat ”muzeu privat”, fiindcă nu doar femeile frumoase îi făceau cu ochiul ”baronului”, ci şi tablouri pe care orice galerie de artă din lume şi le-ar dori.

Însă, pasiunea sa nemăsurată pentru astfel de obiecte a fost şi cea care l-a băgat în probleme serioase, mai scrie sursa citată.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.