DOLIU IN LUMEA MEDICALA: Tânără asistentă de la UPU, răpusă de COVID

Este doliu la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Buzău, după ce o tânără asistentă s-a stins din viață la numai 32 de ani. Femeia născuse prematur, iar acum câteva zile fusese diagnosticată cu COVID-19.

Adelina Andrei fusese testată pozitiv pentru coronavirus pe data de 21 decembrie, iar pe data de 30 decembrie a ajuns la UPU, din cauza agravării stării de sănătate. Era însărcinată în 33 de săptămâni, motiv pentru care tânăra asistentă a fost transferată la Maternitatea Buzău.

Starea de sănătate i-a determinat pe medicii buzoieni să o transfere la Maternitatea Bucur din Capitală, acolo unde doctorii au hotărât să intre în operație. A dat naștere unui copil de aproape 2 kilograme, fiind apoi transferată la Spitalul Pantelimon, unde starea ei de sănătate părea că se ameliorează. Din păcate, asistenta a pierdut lupta și a decedat în această dimineață.

Cu profund regret anuntam decesul colegei noastre, in varsta de 32 de ani, Andrei Adelina, asistent medical in sectia U.P.U-SMURD, care a decedat in aceasta dimineata la un spital din capitala. Asistenta Andrei Adelina era angajata S.J.U.Buzau din luna martie 2016. Disparitia fulgeratoare a colegei noastre ne-a marcat pe toti si suntem alaturi de familia indoliata, careia ii transmitem sincere condoleante. DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE!”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Anuntam cu adanc regret disparitia fulgeratoare a colegei noastre, asistent UPU, Andrei Adelina Steliana… o floare prea tanara si frumoasa pe care Dumnezeu si-a dorit-o in gradina lui, mult prea devreme… Nu a fost suficienta tineretea si sanatatea ta, Adelina, ca sa lupte cu acest virus nemilos. Suntem alaturi de familia indurerata si ne exprimam sincerele noastre condoleante…Dumnezeu sa te odihneasca, mamico!”, au scris reprezentanții SANITAS Buzău pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.